TELEÍRHATÓ MÁGNESES FÓLIA FEHÉR MATT XXL

TELEÍRHATÓ MÁGNESES FÓLIA FEHÉR MATT XXL

Jó minőségű mágneses teleírható fólia fehér matt felülettel. Szélessége: 150 cm.

30550,80 Ft Áfá - val

Elérhetőség: Raktáron - szállítás 2-14 nap alatt

Öntapadós mágneses fólia egy elegáns alternatíva a mágneses táblákhoz. Vas részecskékből van összeállitva, azért bebiztosítja a mágnesek megragadását.

A fólia felülete egyben antireflex, tehát alkalmas a vetítéshez.

Ideális a feljegyzékek, vagy rajzok megragadásához,  de egyúttal teljesen teleírható szárazan törölhető markerekkel – a Kores típusú  markert javasoljuk. Felírt üzeneteket, vagy jegyzeteket egyszerűen egy száraz kendővel törölhetje.

A fólia stilusos és praktikus és lehetővé teszi egy kreatív és produktív terület létrehozását.

Vas részecskék a fólián belül bebiztosítják a fólia erős mágneses tulajdonságát.

Fólia használata nincs meghatározva az úgynevezett szabadsági mágnesekre, mert ezek gyakran nagy és nehéz díszt és csak kis és gyenge mágnest tartalmaznak. Ilyen típusú mágnesek lecsúszhatnak a fólián.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés