TELEÍRHATÓ MÁGNESES FÓLIA - FEKETE

TELEÍRHATÓ MÁGNESES FÓLIA - FEKETE

Nagyon jó minőségű fekete öntapadós teleírható mágneses fólia. Szélesség: 120 cm

16218 Ft Áfá - val

Elérhetőség: Raktáron - szállítás 2-14 nap alatt

Öntapadós mágneses fólia egy elegáns alternatíva a mágneses táblákhoz. Vas részecskékből van összeállitva, azért bebiztosítja a mágnesek megragadását.

Ideális a feljegyzékek, vagy rajzok megragadásához,  de egyúttal teljesen teleírható a klasszikus krétával vagy folyékony kréta alapján működő markerekkel. De a töröléshez nedves kendőt kell használnunk.

A fólia stilusos és praktikus és lehetőve teszi egy kreatív és produktív terület létrehozását otthon, irodákba, iskolákban, éttermekben vagy bármilyen más helyen..

Vas részecskék a fólián belül bebiztosítják a fólia erős mágneses tulajdonságát.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés